DAPZWD-dierenartsen-meppel_header-staart

De praktijk van DAPZWD

Moderne praktijk met gedreven team

Een moderne goed uitgeruste praktijk waar het team van 11 dierenartsen samen met 13 dierenartsassistentes werken.

Bij de sectie gezelschapsdieren werken dierenartsen Bart Sloots, Jerry Schutte, Rianne Compagner-Meulenbelt, Nieke van Rhijn, Daniëlle Beekman en Lisanne Hageman. Bij de sectie landbouwhuisdieren en paard werken dierenartsen Grethe Molema, Evert-jan Veldman, Sander Prins, Heleen Klunder en Marten Postma.

De assistentes: Anika, Anita, Carolien, Chantal, Ilona, Jolanda, Jolien, Maaike, Maria, Rijnie, Rilana, Tamara en Willemien zorgen voor een zo goed mogelijke dagelijkse gang van zaken in de praktijk. Bij het maken van afspraken hebben zij soms informatie nodig om de agenda zo efficiënt mogelijk in te delen. Zij kunnen ook, zo nodig na overleg met de dierenarts, beoordelen of uw komst spoed is. Een groot aantal vragen kunnen zij direct beantwoorden.

Wij staan klaar voor uw huisdier

team dierenarts praktijk meppel omgeving drenthe overijssel

Vragen? Kom gerust langs.

dierenartsenpraktijk meppel

Optimale zorg voor uw huisdier

Samenwerking in een grote praktijk geeft ons de mogelijkheid diersoortgericht te werken. Om voldoende kennis en vakkundigheid per diersoort te onderhouden en te vergroten hebben wij dagelijks patiëntenoverleg en volgen dierenartsen en assistentes regelmatig bijscholing.

Met ons team willen wij uw huisdier optimale zorg bieden.

Naast de hoofdvestiging in Meppel hebben wij een dependance in Nijeveen. Sinds augustus 2017 kunt u ook terecht bij de dierOtheek in de dier all-in aan de Touwstraat in Meppel

Eigen laboratorium en goed uitgeruste operatiekamer

Wij beschikken over röntgen- en echoapparatuur. In ons laboratorium kunnen wij naast bloedonderzoek ook bacteriologisch, parasitair, urine- en melkonderzoek doen.

Onze praktijk beschikt over een goed uitgeruste operatiekamer met gasanesthesie. Er zijn ruime verblijven voor opname en recovery van uw huisdier.

Paarden kunnen zowel op de kliniek als thuis onderzocht en behandeld worden. Onze kliniek beschikt over een behandelbox, die gebruikt wordt voor gynaecologisch onderzoek, gebitsbehandelingen, kleine chirurgische ingrepen en onderzoek van de luchtwegen (endoscopie). Tevens is er een ruimte voor het doen van röntgenologisch en echografisch (o.a. pezen) onderzoek. Onze paardenafdeling is ruim opgezet met stalling voor dagopname, een longeerbak en ruim voldoende parkeergelegenheid voor trailers of vrachtauto’s

Onze röntgen- en echo-apparatuur

Stel gerust een vraag

Afspraak maken, medicijnen afhalen of uitslag opvragen?

Voor het afhalen van voer en medicijnen kunt u tijdens openingsuren terecht.

Urine of ontlasting voor onderzoek of melk voor bacteriologisch onderzoek kunt u dagelijks tot 18.00 uur brengen. Melk voor de Delvotest (antibioticum-onderzoek) graag brengen vóór 11.00 uur.
De volgende dag kunt u voor gezelschapsdieren tijdens het telefonisch spreekuur op werkdagen van 8.00 tot 8.30 uur en van 13.30 tot 13.45 uur bellen over de uitslag. Voor landbouwhuisdieren en paarden dagelijks van 8.00 tot 9.00 uur.

Als u met meerdere huisdieren tegelijk wilt komen, wilt u dat dan aangeven bij het maken van de afspraak, zodat wij extra tijd kunnen vrijhouden. Behandelingen van en medicijnen voor gezelschapsdieren dienen contant of per pin te gebeuren.

Bekijk hier de video-rondleiding.