DAPZWD-dierenartsen-meppel_header-hond-kop

Doc&Booff webshop

Alles voor uw huisdier hebben we nu ook online

De Nederlandse dierenartsen hebben de eigen webshop Doc&Booff gelanceerd. Wij zijn  hierbij ook aangesloten. Op Doc&Booff is alles verkrijgbaar wat nodig is voor uw gezelschapsdier; van onderhoudsvoeding, speciale voedingen en diëten, vlooienmiddelen, manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van het dier.

Haal uw bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen

U kunt zelf kiezen waar je je bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 39,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om uw online bestelling op onze praktijk af te halen. U betaalt dan nooit bezorgkosten, kiest je eigen afhaalmoment en als u nog vragen hebt kunt u ze gelijk aan ons stellen!

Afhalen of bezorgen

Handige tips en adviezen

Zorg en vertrouwen

Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van uw huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kunt u voor ieder dier een speciaal dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot uw gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijgt u handige tips en adviezen over hoe u uw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder.

Welkom bij DocBooff.nl

Ga dus naar www.docbooff.nl om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Wij bieden je scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.